Waarom kiezen voor Borduurhuissteenderen

Waarom kiezen voor Borduurhuis Steenderen?

Uw wensen zijn voor ons heel belangrijk.

Wij van Borduurhuis Steenderen vinden het daarnaast belangrijk dat u tevreden bent over het eindproduct. Wij kunnen uit ervaring spreken dat goede bedrijfskleding ook uw visitekaartje is. Met een professionele uitstraling bereikt u al snel uw potentiële klant en uw bestaande klanten zullen u snel herkennen. Ook u mag laten zien dat u trots bent en waar u voor staat!

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra wij van u schriftelijk, telefonisch of via persoonlijk contact de bevestiging hebben ontvangen van de opdracht, ontvangt u van ons eerst een preview van uw bedrijfslogo of dat wat u graag geborduurd of bedrukt wilt hebben met de daarbij behorende kosten. Zodra daar een akkoord op is gegeven, leveren wij u het eindproduct volledig volgens uw wensen en volgens de overeengekomen betaling- en leveringsvoorwaarden. 

Naast onze productkennis hebben wij het gehele productieproces voor bedrijfslogo’s zelf in beheer. Wij maken van uw bedrijfslogo eerst een borduurkaart waarvoor wij soms een eenmalige bijdrage van € 35,00 ex btw in rekening brengen.

Professionaliteit en exclusiviteit

Borduurhuis Steenderen wil bereikbaar zijn voor ieders budget. Of u nu een groot of klein bedrijf bent, wij leveren vanaf 1 stuks.  Door onze ervaring van al meer dan 24 jaar in het borduren en het up-to-date houden van de nieuwste technieken, kunnen wij u de beste kwaliteit en professionaliteit leveren. Uw bedrijfslogo blijft exclusief voor uw bedrijf.

Duurzaamheid

Borduren is een duurzame variant ten opzichte van het bedrukken van uw bedrijfskleding. Tevens is het kleur- en slijtvast en wasbaar tot 90 graden.

Toepasbaarheid

Het borduren van een bedrijfslogo, tekst of naam kan worden toegepast op de meest uiteenlopende textielsoorten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld  poloshirts, T-shirts, sweaters, jassen, vesten, broeken, maar ook badtextiel, caps, mutsen, sjabrakken en paardendekens.

Bestellen op maat

Door de jaren heen hebben wij én veel productkennis opgedaan én vele kledingmerken leren kennen in de markt. De meeste kleding leveren wij vanaf XS tot 3XL en in sommige gevallen zelfs tot 8XL. Door de goede contacten met onze leveranciers streven wij er naar om de juiste prijs kwaliteitsverhouding te leveren. Ook hierin kunnen wij u goed adviseren.

Voor ieder beroepsvorm kunnen wij bedrijfskleding leveren. Mocht u iets niet kunnen vinden? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 06-19191747 of stuur een mail naar info@borduurhuissteenderen.nl

Bij ons gaat het om het resultaat. Samen met u staan we voor een mooi en goed product.