Heb je vragen? Bel of WhatsApp +31 6 - 19 19 17 47

Over Borduurhuis Steenderen

Borduurhuis Steenderen staat voor een goed produkt, professionele uitstraling en bereikbaar willen zijn voor ieders budget. Of u nu een groot of klein bedrijf bent, uw bedrijfslogo is uw visitekaartje!

Waarom kiezen voor Borduurhuis Steenderen?

Uw wensen zijn voor ons heel belangrijk. Met onze deskundigheid en uw wensen maken we er samen wat moois van! Met een mooi geborduurd bedrijfslogo bereikt u al snel een potentiële klant.

Zodra wij uw opdracht binnen krijgen via de webshop, een email of na telefonisch contact, ontvangt u van ons eerst een preview van het logo en de daarbij behorende kosten. Zodra daar een akkoord op is gegeven, leveren wij u het eindproduct volledig volgens uw wensen en volgens de overeengekomen betaling- en leveringsvoorwaarden.  Tevens hebben wij een goed contact met onze leveranciers en vinden het belangrijk er een goede prijs kwaliteitsverhouding van de producten is. Ook hierin kunnen wij u goed adviseren.

Wij van Borduurhuis Steenderen vinden het daarnaast belangrijk dat u tevreden bent over het eindproduct. Wij kunnen uit ervaring spreken dat goede bedrijfskleding ook uw visitekaartje is. Met een professionele uitstraling bereikt u al snel uw potentiële klant en uw bestaande klanten zullen u snel herkennen. Ook u mag laten zien dat u trots bent en waar u voor staat!

Bij Borduurhuis Steenderen is alles onder eigen beheer. Zo kopen we zelf in, (uiteraard mag u het ook zelf aanleveren) en digitaliseren alle bedrijfslogo’s zelf. Wij hanteren geen instelkosten en het aantal kleuren is ook geen probleem. Bij ons gaat het om het resultaat. Samen met u staan we voor een mooi en goed product.

PROFESIONALITEIT EN EXCLUSIVITEIT

Borduurhuis Steenderen wil bereikbaar zijn voor ieders budget. Of u nu een groot of klein bedrijf bent, wij leveren vanaf 1 stuks. Door onze ervaring van al meer dan 20 jaar in het borduren en het up-to-date houden van de nieuwste technieken, kunnen wij u de beste kwaliteit en professionaliteit leveren. Uw bedrijfslogo blijft exclusief voor uw bedrijf. Wij hanteren hiervoor een eenmalige bijdrage vanaf € 35,00

DUURZAAMHEID

Borduren is een duurzame variant ten opzichte van het bedrukken van uw bedrijfskleding. Tevens is het kleur- en slijtvast en wasbaar tot 90 graden.

TOEPASBAARHEID

Het borduren van een bedrijfslogo, tekst of naam kan worden toegepast op de meest uiteenlopende textielsoorten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld poloshirts, T-shirts, sweaters, jassen, vesten, broeken, maar ook badtextiel, caps, mutsen, sjabrakken en paardendekens. Wij van Borduurhuis Steenderen zeggen vaak:”Als er een naald doorheen kan, kunnen we het meestal ook borduren.” Met behulp van onze professionele borduurmachines en de software kunnen we uw logo, slogan of naam verwerken.

BESTELLEN OP MAAT

U kunt bij ons bestellen via de webshop of u mag zelf textiel komen aanleveren. Zo bepaalt u zelf wat u nodig heeft en bent u niet verplicht om een bepaalde hoeveelheid af te nemen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten kleding. Kleding voor het hele bedrijf, voor het hele jaar.  Borduurhuis Steenderen is er voor zowel bedrijfskleding als kleding voor verenigingen of voor u persoonlijk.

PARTICULIEREN

Borduurhuis Steenderen is er ook voor u als particulier. U kunt bij ons terecht om al uw kledingstukken te personaliseren, maar ook voor bijvoorbeeld geboortegeschenken met bijvoorbeeld details uit het geboortekaartje, trouwkadoos, recepties of welke gelegenheid dan ook. Er is heel veel mogelijk dus heeft u een idee aarzel dan niet en neem contact met ons op. Kadoos zijn leuk om te geven maar ook leuk om te krijgen.

Bedrijven

Grote oplages om uw hele team te voorzien? Dat klinkt als een normale dag bij Borduurhuis Steenderen. Maak uw keuze, plaats uw logo en wij doen de rest om uw hele team een professionele uitstraling te geven!

Merken

Wil jij je eigen merk opzetten of heb je al een merk en ben je opzoek naar een betrouwbare en flexibele leverancier? Zoek dan niet verder en laat onze machines voor jou werken!

Bij Borduurhuis Steenderen werken we ook met fulfilment, zodat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op het verkopen!

Neem contact met ons op om eens samen te sparren.

Meest gekozen producten!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of een opmerking? Wij denken graag met je mee!

Stuur je bericht en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!